Demo Slide

Experiència i servei

Demo Slide

El nostre repte:
facilitar la gestió i tancar el cercle.

Demo Slide

S’ha de garantir
la seguretat a les instal·lacions.

Demo Slide

Sempre és rendible
fer un manteniment.

Demo Slide

Oferim el millor producte
al millor preu.

PROSPECCIÓ I FOTOMUNTATGE

Només ens ha de facilitar l’adreça de les instal·lacions que vulgui retolar, i el nostre departament tècnic farà un fotomuntatge perquè pugui veure, virtualment, com quedaria la implantació del seu projecte.

Continuar llegint →

CÀLCULS
TÈCNICS

S’ha de garantir la seguretat a les instal·lacions, per això a PROYMAGEN no hem estalviat esforços per disposar dels professionals més qualificats (enginyers, delineants…) per dur a terme aquesta mena de feina, en què oferim no només la realització dels plànols del projecte, sinó també el visat oficial corresponent, si calgués.

Continuar llegint →

FABRICACIÓ

L’elaboració d’un rètol es compon de diverses tipologies de materials, des d’acer o alumini fins a la impressió digital més sofisticada. Per això, a PROYMAGEN, hem establert acords estables amb els fabricants d’aquests gremis en punts diferents del territori nacional i internacional, per poder ser més àgils en els lliuraments i oferir el millor producte al millor preu.

Continuar llegint →

INSTAL·LACIÓ

Tenim un interès especial en aquest apartat, és la cirereta del pastís. Una bona feina de fabricació es pot arruïnar per un muntatge desnivellat. El nostre personal de muntatge té una llarga experiència en la instal·lació de rètols, des d’un corpori en una façana a un rètol lluminós a més de 50 m d’alçària.

Continuar llegint →

SERVEI
POSTVENDA

Com gairebé tot a la vida, la senyalització també té un desgast, i encara que les noves tecnologies en retarden l’envelliment, sempre és rendible fer-ne un manteniment. A PROYMAGEN ho sabem i oferim des d’un acord ordenat i formal fins a actuacions esporàdiques amb compromís de servei immediat.

Continuar llegint →